Thursday, April 17, 2008

Gambar Y.B Dr. Karim Mansor, Set Pol ex MB Selangor

"Zack Rahim" zarahim99@yahoo.com

Gambar Y.B Dr. Karim Mansor, Adun Tangjung Sepat di Sepang ketika melakukan lawatan ke kandang babi di German. Dibelakang dan depannya adalah kandang babi dan babi-babi tersebut semua membelakangkan beliau kerana "macam sama jee...."
Inilah wajah orang yang bermati-matian menentang projek ternakan babi moden di Sepang dan menghasut penduduk Sepang membantah dan buat demo di Sepang dan depan SUK, Shah Alam. Sebenarnya, projek tersebut adalah salah satu projek dia. Yang ambil video itu adalah Ketua Kampung Ladang Tumbuk, Mohd Tarmudi Tushiran yang dibawanya bersama ke German.
dr karim mansor german pig farm visit 150408
SERONOK NAMPAK AMBIK GAMBAR DENGAN BABI!
Gambar ini di releasekan oleh Exco Kerajaan Negeri Selangor dengan harapan agar Dr. Karim Mansor menghentikan segala fitnah dan usaha untuk mensabotaj dan mempolitikkan isut ini.


Zack

*****.*****

Daripada Abu Umarah iaitu al-Bara' bin 'Azib radhiallahu anhuma, katanya: "Kita semua diperintah oleh Rasulullah s.a.w. untuk melakukan tujuh perkara, iaitu meninjau orang sakit, mengikuti janazah, menentasymitkan orang yang bersin, menolong orang yang lemah, membantu orang yang teraniaya, meratakan salam dan melaksanakan sumpah."

(Muttafaq 'alaih)

No comments: