Monday, December 17, 2007

Poll: Siapa Damai Malaysia / Poll: Who is Damai Malaysia

ALHUSSEYN
DUMB-Mai Malaysia

Suatu kumpulan haram yang tidak berdaftar telah muncul secara tiba-tiba dan menamakan dirinya sebagai DAMAI MALAYSIA.

Kumpulan haram ini telah menyerahkan memorandum lima muka surat daripada 395 NGO yang sepakat menolak demonstrasi jalanan dan menggesa kerajaan bertindak tegas terhadap mereka terbabit.

Siapakah Damai Malaysia ini?

Kumpulan haram ini ini mendakwa diwakili oleh 395 NGO yang mempunyai keahlian berjumlah kira-kira 1.5 juta orang, tidak pernah menyertakan senarai penuh ahli yang mendukungnya.

Pengerusi �kumpulan haram� ini, Mohd Saiful Adil Daud , mendakwa ianya melibatkan 75 NGO dari kaum Cina dan 20 persatuan kaum India dan yang selainya adalah Melayu.

Antara yang terlibat dalam kumpulan haram ini ialah :

1. Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) : 2. Persatuan Kelab-kelab Belia Malaysia (MAYC) : 3. Majlis Belia Felda Malaysia: 4. Gabungan Persatuan-persatuan Cina Malaysia : 5. Pertubuhan Kebajikan India Bersatu 6. Persatuan Penganut-Penganut Tokong Kim Ying Ampang 7. Persatuan Penganut Dewa Cheng Guan Kuan 8. Persatuan Penjaja Cina Wilayah Persekutuan 8. Gabungan Persatuan-Persatuan Cina Malaysia 9. Persatuan Perubatan Cina Malaysia 10. Kelab Bell Belia Tamil 11. Persatuan Kelab-Kelab Belia India 12. Malaysia Hindu Sangam 12. Kuil Sri Sakhti Vinayagar Brickfields 13 Errr�Adakah persatuan ko-kurikuluk kanak-kanak sekolah juga tersenarai sama? Lihat siniSiapakah dalang dibelakang kumpulan haram ini?

Klpost ada sikit cerita tentangnya disini


Reezal Merican telah menggunakan GPMS dengan meganjurkan perhimpunan Damai Malaysia di Kampung Baru pada 6Disember 2007 yang lalu. Untuk memenuhkan dewan, kanak-kanak dan orang-orang tua yang diupah dibawa bersama.Lihatlah gambar disini

Lihat apa komen Marina Mahathir tentang Damai Malaysia disini


Dan jika anda mahu membuat pendirian tentang Damai Malaysia ini, sila buat undian anda disini

*****.*.**** *
Malay Women in Malaysia
Who is behind Damai Malaysia?
Folks...

Please click on the following image to make it readable for you. The original link for the following document can be found at KlPos Dot Com.


Do you know who Damai Malaysia is? Put you vote here.


HARI SABTU PAKAI KUNING! / WEAR YELLOW ON SATURDAYS!
Lawati laman 10November di http://10nov. himpunan. info/
Lawati laman Bersih di http://bersih. org/

No comments: